Гройсман сказав, коли буде план ремонту "пекельно зруйнованих" автодоріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман сказав, коли буде план ремонту "пекельно зруйнованих" автодоріг

Казна та Політика
1670
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що влада системно та послідовно підходить до питання ремонту доріг по всій країні, але розуміє, що навести порядок швидко не вдасться.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
«Хочу запевнити, що я зроблю все від мене залежне, щоб люди почали звикати до іншого: до того, що в країні наводять лад не від випадку до випадку, а системно і послідовно», – заявив Гройсман.
Глава уряду зазначив, що на кожен свій пост в соціальних мережах про відремонтовані дороги отримує сотні коментарів, серед яких є чимало із закликами подивитися на поганий стан дороги в тому чи іншому місці. «Розумію, що їздити щодня розбитими дорогами задоволення мало. Але до нинішнього стану доріг Україну довели не за рік чи за три. І за рік-два-три не виправити те, що руйнувалося роками», – зазначив Прем’єр-міністр.
Він нагадав, що уряд вже взявся вирішувати цю проблему. І хоча поки що невідремонтованих доріг набагато більше, ніж відремонтованих, ситуація буде змінюватися, пообіцяв глава уряду.
«Люди так переживають, що цього року відремонтували не їхню дорогу. Ми звикли до того, що в цьому році в країні ремонтують дороги, а в наступному вже про це забувають і починають займатися чимось іншим. І якщо в цьому році, коли ніби почали щось робити, не зроблять, то потім точно не зроблять», – додав Гройсман.
За словами Прем’єр-міністра, восени уряд буде обговорювати плани капітального ремонту доріг на найближчі роки, і туди включено чимало “пекельно зруйнованих” автодоріг.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас