Кілька місяців роботи в "Укрзалізниці" дорівнювали п'яти рокам на польській залізниці - Балчун — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кілька місяців роботи в "Укрзалізниці" дорівнювали п'яти рокам на польській залізниці - Балчун

Казна та Політика
995
Кілька місяців роботи в “Укрзалізниці” за інтенсивністю відповідали п’яти рокам роботи в PKP Cargo.
Про це повідомив екс-глава УЗ Войцех Балчун.
“Кожен наступний тиждень був своєрідним рекордом. Це була найважча і найвідповідальніша робота в моєму житті”, – написав Балчун сьогодні у себе в Facebook.
Серед досягнень він відзначив неоціненний досвід роботи в абсолютно відмінній системі звичаїв, ментальності, корпоративної культури.
“Досягнуті в екстремальній реальності результати захищають самі себе і навіть щоденний чорний PR, жертвою якого я був, не в змозі знищити побудованого мною. Не все вдалося, я теж робив помилки, але я був трохи сапером на мінному полі”, – поскаржився Балчун.
Він запевняє, що прийняв рішення про звільнення самостійно. “УЗ – це стратегічна компанія для України і перебування на чолі її іноземця створювало низку формальних проблем. Деякі з них з об’єктивних причин були непереборними”, – пояснив поляк.
Він упевнений, що почав реформи і направив компанію на шлях розвитку і змін, з якого вже не повинні зійти.
“Я також показав, що можна “по-іншому” або “нормально” керувати такою великою організацією в пострадянській системі”, – заявив Балчун.
Нагадаємо, 9 серпня Кабмін України звільнив Войцеха Балчуна з посади керівника “Укрзалізниці”, нібито “через особисті обставини”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас