Українцям спростили візовий режим з Катаром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям спростили візовий режим з Катаром

Світ
555
На тлі кризи в країнах Перської затоки Катар спростив візовий режим з 80 країнами, в тому числі і з Україною.
Про це було оголошено під час прес-конференції глави Qatar Airways і представників уряду Катару, повідомляє “Сегодня” з посиланням на AFP.
“Звільнення від віз (для всіх 80 національностей) зробить Катар найбільш відкритою країною для іноземних гостей”, – заявив представник туристичного агентства Хасан аль-Ібрагім.
Громадянам 80 країн буде достатньо пред’явити дійсний паспорт після прибуття, щоб отримати дозвіл на в’їзд в країну. При цьому громадяни 33 країн мають право перебувати на території Катару без візи протягом 90 днів протягом 180 днів, громадяни ще 47 країн – протягом 30 днів.
90-денне безвізове перебування стосується громадян Німеччини, Франції, Туреччини та більшості країн ЄС. Протягом 30 днів перебувати в Катарі зможуть громадяни України, Росії, Молдови, Австралії, Японії та інших країн.
Як відомо, Саудівська Аравія, Єгипет, Об’єднані Арабські Емірати і Бахрейн в червні розірвали дипломатичні та економічні зв’язки з Катаром і звинуватили владу в підтримці тероризму.
Вони закрили морські, повітряні та сухопутні кордони з еміратом і висунули список вимог до Катару, що складається з 13 пунктів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас