Команда інтернет-сервісу ЧЕРГА спростовує звинувачення у шахрайстві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Команда інтернет-сервісу ЧЕРГА спростовує звинувачення у шахрайстві

Кримінал
442
Напередодні на порталі Finance.ua, за матеріалами “Судебно-юридической газеты”, була опублікована інформація щодо діяльності так званих шахраїв у Святошинському районі міста Києва, які пропонували жителям столиці послуги з подачі документів для оформлення біометричного паспорта в Центрі надання адміністративних послуг за платню від 300 до 700 грн.
Сьогодні, 9 липня, до нашої редакції надійшов лист від команди розробників інтернет-сервісу ЧЕРГА з роз’ясненням ситуації.
За словами представників проекту, жодного шахрайства зі сторони працівників сервісу немає, оскільки документи на реєстрацію паспорту подає безпосередньо громадянин-власник документу, а члени команди cherga.com.ua просто зберігають час своїх клієнтів і стоять у чергах за певну платню.
“Ми ніколи не продавали, не продаємо і не будемо продавати електронні квитки ЦНАПУ та інших органів державної влади. Можливо саме наше не бажання «співпрацювати» з «рішалами» так обурило органи державної влади, – зауважують у команді інтернет-сервісу. – Корупційні схеми, махінації, шахрайство категорично суперечать цінностям команди ЧЕРГА та її ідеологам. Своєю основною ціллю бачимо збереження часу наших клієнтів. Найближчим часом будем максимально розширювати сфери нашої роботи на інші державні та комерційні структури”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас