Будинок Гаррі Поттера продається за 1,3 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будинок Гаррі Поттера продається за 1,3 мільйонів доларів

Нерухомість
582
Найвідоміший будинок, в якому виріс знаменитий чарівник Гаррі Поттер, продається за 1,3 млн. доларів США (995 000 фунтів стерлінгів), повідомляють британські ЗМІ.
Будинку Гаррі Поттера присвоєні всі якості першого класу. Будинок під назвою de Vere House, споруджений в XIV столітті, розташований в місті Лавенгам, що в графстві Саффолк.
Будинок був використаний для створення села Годрикова Лощина, що з’явилося у фільмі «Гаррі Поттер і дари Смерті». В результаті попадання будинку в фентезійну сагу Джоан Роулінг, він раптово опинився найпривабливішим об’єктом для фотографів. Звісно, після лондонської резиденції прем’єр-міністрів на Даунінг-стріт, 10.
Нинішні господарі будинку – подружжя Джейн і Тоні Ранзетта з сином Алексом живуть в ньому вже 20 років. Однак, цілком ймовірно, подібна увага з боку фанатів поттеріани змусила господарів підшукати собі спокійніше житло. Та й ціна за старовинний будинок виглядає досить смачно. Особливо для того, у кого є зайвий мільйон фунтів.
За ці гроші покупець отримає цілком придатний для помешкання будинок. У котеджі є три спальні, зал для прийомів, вітальня, їдальня, кухня, пральня, дві ванні кімнати і горище. В окремому крилі розташовуються читальний зал, ще одна вітальня і їдальня, душова і дві двомісні спальні.
Будинок є одним з історичних споруд Саффолка, який отримав свою назву від сім’ї de Vere, яка жила в ньому за часів Середньовіччя.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас