Акціонери Ferrexpo вирішили залучити $500 млн кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери Ferrexpo вирішили залучити $500 млн кредиту

Кредит&Депозит
271
Позачергові загальні збори акціонерів ПРАТ “Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат” (ПГЗК, Ferrexpo Poltava Mining, Горішні Плавні Полтавської обл.), найбільшого виробника залізорудних окатишів в Україні, дало згоду на здійснення значних правочинів як забезпечення за кредитним договором до $500 млн.
“Збори сьогодні відбулися. Прийнято рішення, як і планувалося, у відповідності до порядку денного”, – повідомив представник підприємства у вівторок.
Згідно з проектом рішення зборів, акціонери розглядали питання надання згоди на вчинення товариством значних правочинів з метою забезпечення виконання платіжних зобов’язань Ferrexpo Finance plc, Ferrexpo AG, Ferrexpo Middle East FZE та/або інших зобов’язаних осіб, за договором про відкриття відновлювальної передекспортної кредитної лінії на суму до $500 млн з відсотковою ставкою не вище ніж LIBOR для тримісячних депозитів у доларах США плюс 4% з остаточним погашенням 30 вересня 2021 року.
Позичальниками виступають компанії Ferrexро Finance plc, Ferrexpo AG, Ferrexpo Middle East FZE, як забезпечення залучених коштів – ПГЗК. BNP Paribas S. a. виступає як координуючий уповноважений головний організатор і початковий кредитор, довірена особа із забезпечення виконання платіжних зобов’язань групою Ferrexpo.
Акціонери ПГЗК планували провести збори 17 липня поточного року з аналогічним порядком денним, однак вони не відбулися через відсутність кворуму. Внаслідок цього збори перенесли на 8 серпня 2017 року, на яких було прийнято заплановане рішення.
Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі.
Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас