Ще один поляк очолить українську держкомпанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один поляк очолить українську держкомпанію

Фондовий ринок
1928
Наглядова рада Нафтогазу України одностайно погодила призначення Павла Юзефа Станчака (Pawel Stanczak) на посаду президента ПАТ Укртрансгаз.
Про це повідомила прес-служба Нафтогазу.
“Нафтогаз” як власник 100% акцій Укртрансгазу затвердить це рішення у відповідності до вимог статутів обох компаній”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з повідомленням НАКу, Павло Станчак понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу і зберігання газу. У 2003-2004 роках Станчак у державній нафтогазовій компанії Польщі PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи й утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S. A.
До 2008 року працював на посаді технічного директора – члена правління Gaz-System, де відповідав за розробку і виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів і ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.
Зараз Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S. A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.
Крім того, Станчак отримав інженерно-технічну освіту в інституті ім. Еміліана Конопчинського (Варшава), закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговий інститут (Варшава), отримав ступінь МВА в Бредфордському університеті та Академії Леона Козмінського (Варшава).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас