Renault побудує в Ірані ще один завод з виробництва автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault побудує в Ірані ще один завод з виробництва автомобілів

Фондовий ринок
310
Щорічна проектна потужність планованого заводу становить 150 тис. автомобілів. Французька компанія Renault в Тегерані в понеділок, 7 серпня, уклала угоду на будівництво в Ірані заводу з виробництва автомобілів.
Про це повідомляє DW.
Відзначається, що щорічна проектна потужність планованого спільного заводу складає 150 тис. автомобілів. Раніше щорічний випуск автомобілів Renault в Ірані становив 200 тис. машин. Як повідомили в прес-службі Renault, сума укладеної угоди становить 660 млн євро. Партнерами французів стануть іранський державний концерн Idro, а також імпортер автомобілів Renault в цій близькосхідній країні Parto Negin Naseh.
Згідно з даними іранських державних ЗМІ, французько-іранський завод повинен гарантувати створення близько трьох тисяч робочих місць в країні. Також видання повідомляє, що після скасування міжнародних санкцій відносно Ірану в результаті підписання ядерної угоди уряд країни сподівається досягти модернізації своєї економіки шляхом залучення іноземних інвестицій, в тому числі і з ЄС. Однак багато інвестиційних проектів так і не були реалізовані, почасти через інші санкції Заходу.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас