Які дороги відремонтують в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які дороги відремонтують в Києві

Казна та Політика
1486
Оновлених доріг має стати більше. Якщо за 2016 р., за словами директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергія Симонова, в столиці було відремонтовано 200 км доріг та міжквартальних проїздів, то в 2017-му цей показник збираються довести до 300 км.
«В результаті за 3-4 роки в Києві ми зможемо значно поліпшити ситуацію з ремонтом доріг», — запевнив гендиректор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густельов.
За його словами, план реконструкції та будівництва на поточний рік включає 24 об’єкти, а 81 об’єкт підлягає капітальному ремонту. Щоправда, в ці цифри включені і проектні роботи, а не реальні ремонти. Так, власне будівельно-монтажні роботи з ремонту і реконструкції будуть проведені всього на 6 об’єктах з 24, а капітальні ремонти — тільки на 44. Тобто, 25-50% робіт — це плани на майбутні періоди.
Наприклад, серед вже виконаних робіт дорожники називають ремонти, проведені до конкурсу Євробачення по вул. Раїси Окіпної, Русанівській набережній, вулиці Митрополита Андрія Шептицького (колишня Луначарського), а також шляхопроводи в зоні станції метро «Лівобережна».
«Зараз активно тривають роботи на шляхопроводі в районі Одеської площі, на проспекті Науки, на шляхопроводі в районі метро «Нивки», бульварі Дружби Народів», — зазначив Густельов.
Незабаром «Київавтодор» розпочне ремонти на вул. Олени Теліги, вул. Льва Толстого, Володимирській, а також по вулиці Алма-Атинській, включаючи ремонт шляхопроводу з трамвайними шляхами. Також до кінця року планується відбудувати шляхопровід (відомий як «кільце») на перетині проспекту Космонавта Комарова та вул. Гната Юри і переходу вул. Теліги через вул. Кирилівську (колишня Фрунзе).
Роботи на вул. Теліги стартують вже в серпні, а на вул. Володимирській та Льва Толстого — у вересні. Їх тривалість буде визначати погода. Наприклад, у 2015 році можна було впорядковувати дороги майже до грудня, а в 2016-му довелося згорнути масштабні роботи вже наприкінці жовтня.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас