Як інвестору-початківцю заробляти на ринку криптовалют? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як інвестору-початківцю заробляти на ринку криптовалют?

Фінтех і Картки
1895
Вперше про криптовалюту Біткойн світ почув у 2009 році. Подія ця була цілком пересічною і ніякого ажіотажу не викликала – перші роки в темі були окремі «криптоентузіасти», які могли купити піцу за 10000, а Біткойн був модною фішкою, яка не мала практичного застосування.
Але незабаром все змінилося.
Популярність Біткойна росла, його приймали все більше сервісів, з’явилися інші криптовалюти, пішли серйозні інвестиції в інфраструктуру, зокрема, в майнінг, з’явилися інвестори, які відчули запах великих і швидких грошей.
Сформувалася криптовалютна економіка, зі своїм виробництвом (майнінг), торгівлею (біржі), своїми ЗМІ і своїми зірками. І ця економіка притягує все нових і нових адептів, через наддохідність, анонімність, децентралізацію.
2017 рік приніс стрімке зростання галузі. У першій половині року Біткойн зріс з 900 доларів до 2700, Ефіріум – з 10 доларів до 220, Лайткойн – з 4 доларів до 42.
Тисячі людей збільшили свої статки в десятки разів. І за їхнім прикладом на ринок пішли сотні тисяч бажаючих повторити їхній успіх.
Треба сказати, що у них є всі шанси на це. Хоча б тому, що 90% людей поки нічого не знають навіть про Біткойн, не кажучи вже про інші криптовалюти (щоб переконатися в цьому, проведіть опитування серед свого оточення). І якщо 10% так розігнали ринок, то складно уявити, що буде, коли на нього вийдуть всі інші.
Експерти підтверджують такі прогнози. Наприклад, інвестор Snapchat Джеремі Лью прогнозує, що до 2030 року Біткойн коштуватиме 500 тис. доларів. http://forklog.com/ceo-blockchain-info-k-2030-godu-bitkoin-budet-stoit-500-000/ Для довідки – наразі він коштує 2700.
З якими складнощами стикаються інвестори в криптовалюту, які тільки починають? Дамо слово клієнтам клубу інвесторів Vprofite.club.
Аня.М, 31 рік:
Я – викладач англійської мови в коледжі Києва. Наприкінці минулого року збіглися два фактори: у мене з’явилися сума в кілька тисяч доларів і бажання купити Біткоїн в розрахунку на його подальше зростання. Купити вдалося за 890 доларів, купувала через обмінник, це обійшлося мені в 5% від суми, та ще, як я пізніше зрозуміла, курс був відсотків на 7-8% вищій за біржовий. Зі встановленням гаманця, приватними ключами і авторизацією мені допоміг майбутній чоловік, тут проблем не було.
До березня нічого особливого не відбувалося, але з кінця березня я щотижня фіксувала зростання вартості своїх Біткоїнів на 3-5%. А в травні почалося взагалі щось неймовірне – отримано 100% прибутку і курс іде далі.
З’явилася можливість купити два Біткоїни – але обмінники включали нереальні відсотки при купівлі за гривню. Поки вирішували питання, курс пішов далі, тільки купила – пішов вниз. Подальше зростання покрило всі ці витрати, але їх розмір вводив мене в депресію.
На якомусь новинному сайті натрапила на рекламу Vprofite.club. Сподобалася можливість оплати з банківської картки і адекватні відсотки. Спочатку я просто купувала Біткоїн через них, потім спробувала купити індекс S. Balanced, щоб інвестувати в інші криптовалюти. І він не підвів – понад 40% прибутку за підсумками червня. У липні для проби вивела частину прибутку – теж на банківську картку, швидко, щоправда, зняли 1%, але з такого прибутку це прийнятно, особливо в порівнянні з обмінниками. І в серпні я вже перейду в ту категорію, де відсоток становитиме 0.5%.
Що побажати клубу – включити банківські перекази у гривні і відкрити офіс в Україні. І рекламуйте свої послуги з купівлі-продажу крипти, отримаєте багато нових клієнтів.
Борис.Т. 28 років, підприємець:
Я в Біткоїні з літа 2016, потроху купую, буду продавати не менше, ніж за 10 тис., коли доросте до цього рівня. Враховуючи дати купівлі, результати не можуть мене не тішити, але коли я побачив, як цього року зріс Еферіум, було дуже неприємно, що це все пройшло без мене. Психологічно не використані можливості і не отриманий прибуток сприймаються важче, ніж навіть зазнані збитки.
Почав вникати – у Біткоїна вже менше ніж половина ринку криптовалюти, решта вже у альткоїнів. Але ці альткоїни купуються лише на біржах і тільки за біткоїн. Став біржі вивчати – насторожили повідомлення про постійні зломи та інший кримінал, а також необхідність надсилати їм документи для верифікації. І це тоді ще з BTC-e нічого не сталося, зауважте. Я на цій біржі збирався і рахунок відкривати.
Про клуб дізнався на блозі з інвестицій, сподобалася ідея з індексами. Купив всі статичні індекси, до динамічних поки що придивляюся. Поки в плюсі в 12% за три тижні, прибуток виводжу в Біткоїн, збільшуючи довгостроковий портфель.
Побажання до клубу – потрібно більше індексів. Як мінімум, перші 20 коїнів звідси: https://coinmarketcap.com повинні в індексах бути присутніми. А так все подобається, процвітайте.
Павло.Д, інвестор, 34 роки.
У криптовалюти я інвестую з початку 2017 року, момент входу був обраний напрочуд вдало. Основна частина криптопортфеля у мене в Біткоїні, Лайткоїні і Ефірі, на апаратних гаманцях, а 10К були розділені на дві частини – половина в Vprofite.club, половина, на жаль, була в БТС-е… Так от, індекси Vprofite я використовую так: спостерігаю за курсом Біткоїна, бо інші криптовалюти індексів мають з ним пряму корелляцию. Коли курс Біткоїна підходить до нижньої межі каналу (впирається в підтримку і більше не падає) – я купую індекси (всі, або ті, які продемонстрували найбільше падіння).
Далі Біткоїн починає зростати. Як тільки курс підходить до верхньої межі каналу (впирається в опір і більше не зростає) – я продаю індекс. В липні вийшло особливо непогано – продав індекси при курсі Біткоїна 2600, скупився на 1950, продав все при курсі 2830, чекаю можливостей для повторної купівлі зараз, якщо не впаде Біткоїн, куплю S. Ethereum+, там потенціал зростання очевидний.
Клубу бажаю придбати термінал МТ і зробити можливість шортити позиції.
У наступній статті ми надамо слово представнику Vprofite.club.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас