ДФС направила 8 млрд гривень у січні-липні на реконструкцію доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС направила 8 млрд гривень у січні-липні на реконструкцію доріг

Казна та Політика
187
Протягом січня-липня 2017 в рамках експерименту з перерахування на реконструкцію доріг 50% від перевиконання надходжень митних платежів Державна фіскальна служба забезпечила перерахування 8,011 млрд гривень.
Про це йдеться в повідомленні служби.
Серед лідерів дорожнього експерименту Одеська митниця, яка забезпечила майже 1,6 млрд гривень на розвиток інфраструктури свого регіону.
Київська митниця перерахувала 1,4 млрд гривень, Львівська – 666 млн гривень, Київська міська митниця – 603 млн гривень.
Експеримент з фінансування реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг діє з вересня 2015 року.
Згідно з ним, 50% від суми перевиконання місячних планових митних платежів направляється до спеціальних фондів відповідних регіональних бюджетів.
Нагадаємо, в середині липня Кабінет Міністрів перерозподілив 2 млрд гривень для розвитку і утримання доріг загального користування.
Перерозподіл здійснено за рахунок скорочення видатків за програмою виконання боргових зобов’язань за запозиченнями, залученими державою, або під державні гарантії на розвиток мережі автомобільних доріг загального користування.

Довідка Фінансів.юа:

  • Бюджет на поточний рік передбачає виділення додаткових 15 млрд гривень державному агентству автомобільних доріг “Укравтодор”, що збільшить його бюджет до 29,2 млрд гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас