Boeing займеться виробництвом авіоніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing займеться виробництвом авіоніки

Фондовий ринок
361
В рамках розширення компетенцій і скорочення витрат Boeing створить організацію, що спеціалізується на авіоніці. Boeing Avionics, яка увійде до складу підрозділу Engineering, Test and Technology, займеться розробкою і випуском систем для навігації і управління польотом, інформаційних систем, а також інших ключових засобів авіоніки.
Цей крок неминуче призведе до того, що Boeing вступить в конкуренцію з такими постачальниками, як General Electric, Honeywell, Rockwell Collins і Thales. У компанії пояснили, що виведення нової продукції на ринок заплановано на початок наступного десятиліття.
“Ми прагнемо до підвищення ефективності, і наші нові плани відповідають цій меті”, — заявив представник Boeing. За його словами, формально підрозділ з виробництва авіоніки вже створено. Його формування стало частиною плану щодо зміцнення вертикальної інтеграції в комерційному, оборонному і космічному секторах.
Перш Boeing зробив аналогічні кроки у сферах конструювання, а також створення механічних систем та силових установок. Так, виробник самостійно зайнявся розробкою і випуском композитного крила для Boeing 777X, побудував у Фредериксоні (штат Вашингтон) центр із створення композитних компонентів, сформував у Південній Каліфорнії двигунобудівне підприємство і нещодавно запустив власне виробництво приводів.
У внутрішньому зверненні до співробітників Boeing сказано, що новий підрозділ дозволить не тільки скоротити витрати і забезпечити клієнтів більш якісними системами, але і “відкриє доступ до зростаючого ринку післяпродажного обслуговування”. Нова структура буде представлена на всіх виробничих майданчиках і розширить існуючі можливості в сфері авіоніки.
Мова зокрема йде про компетенції Boeing у створенні систем управління транспортними засобами, блоків дистанційного збору даних та віддаленого інтерфейсу, захищених обчислювальних систем і систем радіотехнічної розвідки.
У зверненні йдеться, що підрозділ очолив Аллан Браун, колишній віце-президент і директор програми протиракетної оборони в Boeing Defense Space & Security. Браун буде підпорядковуватися директору за технологіями, старшому віце-президенту Boeing з проектування, випробуванням та технологій Грегу Хіслопу. Зараз у підрозділі авіоніки працюють 120 осіб. Очікується, що до 2019 року його штат зросте приблизно до 600 осіб.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас