Який відсоток американців підтримує дії Трампа (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який відсоток американців підтримує дії Трампа (опитування)

Світ
1169
Рейтинг схвалення діяльності Дональда Трампа на посаді глави держави не перевищує 36%, повідомляє видання Politico з посиланням на дослідження, проведене компанією Quinnipiac і Gallup.
Результати дослідження компанії Quinnipiac показують, що рейтинг схвалення дій президента знизився до 33%, в той час як за даними Gallup цей показник дорівнює 36%, – йдеться в повідомленні.
Таким чином, дослідницькі інститути показали зниження рейтингу президента до мінімального показника з моменту інавгурації.
У компанії Quinnipiac відзначили труднощі при аналізі опитування через короткі й неоднозначні відповіді респондентів.
Результати опитування виявили 61% незадоволених роботою Д. Трампа, включаючи 60% респондентів, які назвали главу держави “нечесним”, а також підкреслили, що він “не володіє лідерськими якостями” і “не поділяє цінностей народу”.
“Складно розібратися, що є тією значущою цифрою (при підрахунках), через яку ми спостерігаємо нові рівні зниження рейтингу Дональда Трампа”, – зазначив Тім Маллой, помічник директора дослідницької компанії Quinnipiac.
Видання відзначає, що схвалення з боку республіканців незмінно залишається сильним – 77% схвалюють, 17% не схвалюють. У той же час дані компанії Quinnipiac підкреслюють зниження схвалення з боку республіканців до 57%.
Дослідження проводилося протягом липня 2017 року. Воно засноване на результатах опитувань, в яких взяли участь понад тисяча осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас