Інвестор Говард Маркс не вірить у реальність криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестор Говард Маркс не вірить у реальність криптовалют

Фінтех і Картки
3387
Говард Маркс, один з найбагатших людей США і засновник інвестиційної компанії Oaktree Capital Management впевнений сам і переконує своїх клієнтів в тому, що криптовалюта – біткойн, ефір та інші – «не справжні».
На думку Маркса, популярність криптовалют будується на двох передумовах: на сумнівах у фінансовій безпеці, включаючи вартість національних валют, які виросли з фінансової кризи, і на впевненості міленніалів у всьому віртуальному, – пише Маркс в 22-сторінковому зверненні до клієнтів. – Але криптовалюта – не справжня.
Дослідження Маркса забезпечене безліччю посилань і цитат з серйозних видань на кшталт New York Times або Wall Street Journal про блокчейн і засновані на цій технології валюти, які не змогли переконати його в тому, що це явище має довгостроковий характер, повідомляє Business Insider. «Деякі люди охоче спекулюють цифровими валютами заради власної вигоди, – пише він. – Інші хочуть вкласти трохи грошей в цей вигідний сьогодні феномен, щоб раптом не опинитися за бортом».
Все зводиться, на його думку, до оптимізму. Як тільки «бичачий» ринок, що характеризується зростанням цін, йде на спад, спекулянти біткойнами і ефіром можуть непогано заробити. І вони будуть продовжувати в тому ж дусі, поки є надія. «Але що станеться з ціною і ліквідністю біткойнів під час кризи, якщо люди вирішать зберігати кошти в доларах або золоті?» – запитує він.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас