Новий Шовковий шлях. Китайська компанія орендує в Україні державні склади для імпорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Шовковий шлях. Китайська компанія орендує в Україні державні склади для імпорту

Казна та Політика
967
Держрезерв України попередньо домовився з китайською компанією про використання складів агентства як логістичних центрів при експорті до Китаю.
Відомство домовилося з компанією Zhengzhou International Hub (Чженджоу, Китай) про використання складських приміщень агентства як логістичні центри при експорті товарів з України до Китаю.
Про це йдеться в повідомленні Держрезерву.
“Складські та холодильні потужності Держрезерву можуть стати логістичними центрами при експорті продовольчих і промислових товарів з України до Китаю. Про таку попередньою домовленістю йшлося під час офіційного візиту представників Державного агентства резерву в корпорацію Zhengzhou International Hub”, – йдеться в ньому.
Під час зустрічі сторони обговорили і практичні кроки реалізації попередніх домовленостей, зокрема підготовку меморандуму про співпрацю.
“Китай дуже зацікавлений в експорті товарів з України. Особливо китайська сторона відзначає асортимент і якість української продукції. Тут Держрезерв стає першою державною офіційною інстанцією, яка починає активні кроки в цьому напрямку. Ми фактично відкриваємо Новий Шовковий шлях з України до Китаю і стаємо надійним партнером у великій логістичного ланцюга”, – прокоментував голова агентства Вадим Мосійчук.
При цьому китайська сторона готова надати рекомендації та допомогу з питань модернізації та реконструкції складських та холодильних приміщень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас