Історії успіху наших клієнтів: компанія «Goodwill» - кожному по бухгалтеру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Історії успіху наших клієнтів: компанія «Goodwill» - кожному по бухгалтеру

Особисті фінанси
35
Це – Наталія Гапчук, сьогодні вона – засновник компанії «Goodwill», що надає бухгалтерські послуги на аутсорсингу для понад двадцяти компаній.
Це – і юридичні, медичні, будівельні, фінансові компанії, і бюджетні організації, і ломбарди і навіть благодійні фонди! З метою оптимізації доходу, поліпшення якості роботи компанії відходять від ідеї утримання штатного бухгалтера. Завдяки компанії Наталії власники цих організацій щасливо забули, що таке тонни актів і накладних, «простирадла» щоквартальних звітів, страшні штрафи за прострочення і нескінченні черги у податкову. Серед її клієнтів – є навіть прості приватні підприємці з нульовою прибутковістю, які за символічну абонплату повністю вирішили свої питання з щомісячною звітністю. Кілька років тому Наталя отримала відразу дві вищі освіти в будівельній академії (як програміст і фінансист) і почала працювати фінансистом спочатку в банку, а потім у приватній компанії, а паралельно … допомагала з паперами ще безлічі інших компаній.
- Виявилося, що людей з освітою бухгалтера начебто багато, але тих, кому можна довірити свій бізнес і тих, хто сприяє його підйому, а не падінню – мінімум. – Згадує Наталія. – Запитів ставало все більше, ображати людей відмовами не хотілося і прийшло розуміння – настав час створювати компанію! Для початку, ми «наново» навчили своїми силами співробітників компанії. Наприклад, директор компанії здала складний іспит в Харківському університеті банківської справи за програмою підвищення кваліфікації головних бухгалтерів ломбардів. Із 60 студентів всього 5 змогли його осилити! Але без його наявності у директора або головного бухгалтера жоден ломбард не може працювати.
У планах на майбутнє – відкрити представництва компанії в усіх найбільших містах. А ось рахунок компанії «Goodwill» і особиста карта її засновника відкриті в Конкорд банку.
- Дуже приємно мати такого персонального віп-менеджера, як Яна Болотова, яка в будь-який час дня і ночі моментально вирішує будь-які питання, пов’язані з купівлею валюти, оплатою рахунку постачальника, розрахунків за кордоном і т.д. А недавно я з подивом поповнила статутний рахунок компанії прямо зі своєї особистої картки через смартфон, використовуючи інтернет-банкінг icON25. Раніше для цього потрібно було витрачати час на похід в банк і довгі очікування зарахування коштів, а тепер питання вирішується буквально на дивані з чашкою кави.
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас