ПАТ «ВТБ Банк» відмовився від претензій на майно Дніпропетровського військового госпіталю і списав цю заборгованість як безнадійну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ «ВТБ Банк» відмовився від претензій на майно Дніпропетровського військового госпіталю і списав цю заборгованість як безнадійну

Світ
54
ПАТ «ВТБ Банк» припинив активну претензійно-позовну роботу щодо стягнення майна Дніпропетровського військового госпіталю. У 2017 році банк не висував жодних майнових претензій на будівлю госпіталю, і в майбутньому не має наміру цього робити.
Кредит у розмірі близько 15 мільйонів доларів, заставою за яким виступали будівлі госпіталю, був зарезервований банком і списаний ще наприкінці 2016 року.
Таким чином, інформація про спроби банку стягнути заставне майно госпіталю в процесі банкрутства компанії «Український готельний менеджмент» в 2017 році, яка з’явилася у низці українських ЗМІ, жодним чином не відповідає дійсності.
Процедуру банкрутства компанії «Український готельний менеджмент» (позичальник і заставодавець) планується завершити в 2017-2018 р.
Під час надання кредиту банк розраховував на сумлінне виконання позичальником взятих на себе фінансових зобов’язань. На момент надання кредиту, компанія-позичальник «Український готельний менеджмент» входила в групу компаній «Веста», кінцевими бенефіціарами якої є Денис Вікторович Дзензерський та Віктор Олександрович Дзензерський.
За матеріалами:
ВТБ Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас