Саакашвілі: Я буду домагатися законного права повернутися в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі: Я буду домагатися законного права повернутися в Україну

Казна та Політика
1824
“Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюся ніде залишатися і отримувати ніякий статус! Я буду домагатися законного права повернутися в Україну”, – йдеться у відеозверненні М. Саакашвілі, оприлюдненому на його сторінці у Фейсбук в четвер вночі.
Він підкреслив, що живе в Україні більше ніж 13 років і брав участь у трьох революціях. “У мене є лише одне єдине громадянство – українське, і їм не вдасться мене його позбавити”, – підкреслив М. Саакашвілі.
“Позбавити мене громадянства (президент України Петро – ред.) Порошенко вирішив зробити крадькома – поки мене нема в країні! Як тільки вони зрозуміли, що ми об’єднуємося, щоб восени вийти на вулиці і припинити цей барижний договірняк – страх переміг здоровий глузд!”, – заявив М. Саакашвілі.
Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко видав указ, яким позбавив громадянства України екс-президента Грузії, екс-голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі. Про це повідомляється на сайті Державної міграційної служби України в середу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас