«Теплі кредити» – лайфхаки для ОСББ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Теплі кредити» – лайфхаки для ОСББ

Кредит&Депозит
747
«Теплі кредити» – лайфхаки для ОСББ
ПриватБанк допомагає українцям приготуватися до осінньо-зимового сезону завдяки програмі «Теплі кредити».
«Ми зробили нескладні розрахунки, і з радістю ділимося лайфхаками, що розповідають про те, яку економію дасть вашому будинку модернізація, – розповідає керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Нагадаю, що цього року ПриватБанк став партнером державної програми за низькими ставками кредитування ОСББ і ЖБК – до 18%. Гроші в сумі до 2 млн грн надаються на строк до 7 років, без застави, додаткових умов і прихованих комісій».
Наприклад, переваги модернізації системи освітлення під’їзду:
- Економічність – енергозберігаючі лампи споживають електрику тільки на освітлення, тоді як у ламп розжарювання на це йде лише 10% енергії, а решта йде на нагрів.
- Гарне освітлення – енергозберігаючі лампи роблять світло приблизно в п’ять разів яскравішим.
- Довговічність – на відміну від традиційних, енергозберігаючі лампи не вимагають частої заміни, адже працюють 10 000 годин і більше.
Оплата при цьому становитиме в середньому 7 кВт на місяць замість 50!
Якщо замінити вікна та двері в місцях загального користування у звичайному дев’ятиповерховому будинку, середня місячна економія оплати за тепло становитиме:
- на 1 кв. м – 0,60 грн;
- на 1 квартиру – 26 грн;
- на будинок – 4 684 грн.
Елементарне утеплення не тільки істотно знижує витрати, а й зробить ваш під’їзд по-домашньому затишним. Енергоефективні товари від перевірених постачальників можна придбати на сайті ПриватМаркет, а оплатити за допомогою розстрочки, частину якої потім компенсує держава. Компенсація становить від 40 до 70% суми кредиту.
ПриватБанк також активно запрошує виробників і постачальників будівельних матеріалів та обладнання для утеплення взяти участь у програмі «теплого» кредитування. Партнери програми вже можуть кредитувати ОСББ і ЖБК, що обслуговуються в ПриватБанку, на найвигідніших умовах.
Детальніше – pb.ua/teplokred
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас