Як швидко зареєструвати авто: поради співробітників сервісних центрів МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як швидко зареєструвати авто: поради співробітників сервісних центрів МВС

Особисті фінанси
1697
Сервісні центри МВС, які прийшли на заміну колишнім МРЕВ, пройшли навчання і радять українцям, як можна швидше розібратися з реєстрацією авто.
Перш ніж їхати в сервісний центр МВС або в разі бажання проконсультуватися, варто:
• ознайомитися з послугами та переліком необхідних документів на сайті hsc.gov.ua;
• отримати консультацію онлайн на Facebook-сторінці Головного сервісного центру МВС;
• зателефонувати.
“Перш ніж купувати авто, раджу спочатку звернутися в сервісний центр МВС та пройти огляд у експертів – це гарантія того, що ви не віддасте гроші за авто-двійника”, – додає працівниця сервісного центру в Луцьку Соломія Діяк.
При отриманні послуги адміністратори закликають не звертатися за платною допомогою сторонніх – вас можуть обдурити, до того ж це не швидко і, звичайно, не якісно.
“При отриманні послуг не звертайтесь за сторонньою платною допомогою, вас можуть обдурити. Довіряйте державному сервісу”, – зазначає Тетяна Преображенська з Києва.
При цьому фахівці закликають бути уважними з документами – вони рекомендують при купівлі авто уважно читати папери, уточнювати інформацію у власника авто і перевіряти, де просять поставити підпис.
Не варто витрачати час даремно. Час очікування послуги в сервісних центрах МВС можна провести з користю, скориставшись зоною буккросінгу, а якщо прийшли з дитиною – пограти в дитячому куточку.
“Час у черзі можна провести приємно. Найцікавіше, як мені здається, – це знайомство продавця і покупця, також можна обговорити технічні характеристики авто і почитати наші книги за буккросінгом”, – запевняє Олександр Червонюк зі Львова.
Також в сервісних центрах нагадують, що послуги надаються безкоштовно.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас