В аеропортах Кореї почалися випробування роботів LG — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропортах Кореї почалися випробування роботів LG

Технології&Авто
489
Компанія LG Electronics почала випробування роботів-прибиральників (Airport Cleaning Robot) і роботів-гідів (Airport Guide Robot) в міжнародному аеропорту Інчхон у Південній Кореї.
Роботи-гіди, які працюють на розробленій LG технології розпізнавання голосу, розуміють корейську, англійську, китайську та японську мови. Вони підключені до головного сервера аеропорту, що допомагає їм відповідати на запитання відвідувачів, відображати розклади рейсів і карти аеропорту на екрані, а при необхідності супроводжувати відвідувачів до місця посадки або в будь-яке інше місце.
Робот-прибиральник може оминати перешкоди, пилосос оснащений необхідними сенсорами і камерами, які забезпечують безпеку і ефективність його функціонування навіть в багатолюдних аеропортах. Так, робот має сенсори з технологією розпізнавання світла і вимірювання відстані (LIDAR), а також сенсорні бампери, що розпізнають перешкоди в аеропорту, йдеться в повідомленні компанії. Він також оснащений картою аеропорту, що дозволяє йому вибирати найкращий маршрут для прибирання. На даний момент, в рамках пробної версії, в аеропорту працюють по п’ять роботів кожного виду.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас