BMW спростовує свою участь у дизельній змові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW спростовує свою участь у дизельній змові

Фондовий ринок
385
Німецький автоконцерн BMW прагне зняти занепокоєння з приводу можливої змови з іншими автовиробниками з Німеччини, спростувавши звинувачення у встановленні цін на системи очищення дизельних викидів з використанням галузевих комітетів, пише Bloomberg.
У компанії підкреслили, що фахівці BMW зараз зосереджені на просуванні технологій обробки вихлопів у Європі.
Крім того, в BMW вважають, що просунулися в цьому плані набагато далі від своїх конкурентів, тому компанія гарантує, що її автомобілі з дизельними двигунами відповідають всім нормативним вимогам, а також прекрасно проявляють себе на дорозі.
“Ми змагаємося (з іншими компаніями) за те, щоб забезпечити кращі системи обробки вихлопних газів”, – сказав у своїй заяві в неділю мюнхенський автовиробник.
“На відміну від інших виробників дизельні транспортні засоби BMW Group використовують комбінацію різних компонентів для очищення вихлопних газів” і, таким чином, “виконують всі нормативні вимоги до викидів, а також забезпечують дуже хороші показники ефективності в реальних умовах”.

Довідка Finance.UA:

  • Журнал Der Spiegel раніше заявив, що німецькі автовиробники VW, BMW, Audi і Porsche, можливо, вступили в змову з метою встановлення цін на системи очищення дизельних викидів з використанням галузевих комітетів.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас