МАУ почала черговий розпродаж авіаквитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ почала черговий розпродаж авіаквитків

Особисті фінанси
3195
Авіакомпанія МАУ влаштувала розпродаж для груп від 4 до 10 осіб за спеціальними тарифами. При купівлі квитків клієнти можуть не вказувати імена подорожуючих, а повідомити про них за 3 дні до вильоту. Про це ЦТС повідомив регіональний менеджер з продажу МАУ Андрій Руденко.
“Напрямки можна комбінувати, наприклад прилетіли в Мілан – повернулися з Риму, або прилетіли в Амстердам – повернулися з Брюсселя. Головна умова – переліт повинен бути здійснений на номери рейсів, які заявлені в акції”, – заявив Андрій Руденко.
“Щоб скористатися акцією, пасажиру слід звернутися до авіаагентства або безпосередньо в груповий відділ авіакомпанії МАУ, надіславши запит на електронну адресу group.dep@flyuia.com. Після підтвердження бронювання протягом 10-15 днів необхідно внести гарантійний депозит з розрахунку 1000 гривень за людину”, – зазначив представник МАУ.
Повна оплата квитків має бути внесена за 1 місяць до вильоту, а імена мандрівників можна вказати не пізніше ніж 3 дні до вильоту. “Перевага групового бронювання в тому, що імена пасажирів не потрібні відразу. Можна купити групу, наприклад 10 осіб, потім зібрати охочих відправитися в подорож, і перед вильотом внести їхні імена у квитки”, – уточнив Андрій Руденко.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас