Приватбанк отримав нового керівника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк отримав нового керівника

Фондовий ринок
3518
Олександр Шлапак залишає ПриватБанк, виконуючим обов’язки голови правління банку стала член правління Галина Пахачук.
Про це FinClub повідомили в ПриватБанку.
Наглядова рада ПриватБанку 20 липня ухвалила рішення про призначення виконуючим обов’язки голови правління банку Галину Пахачук. Під час засідання члени наглядової ради ПриватБанку задовольнили прохання Олександра Шлапака про відставку з посади глави.
Про звільнення з банку Олександра Шлапака стало відомо ще 26 червня, вже 4 липня він анонсував відповідне засідання наглядової ради 20-го числа.
12 липня наглядова рада ПриватБанку оголосила про обрання міжнародно визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (головного виконавчого директора) і першого заступника голови (фінансового директора) ПАТ КБ «ПриватБанк». Серед претендентів на главу ПриватБанку є німець.
У наглядовій раді банку вважають, що голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак “виконав повною мірою поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану банку і завершує антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк»”.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас