Дизайн і характеристики Meizu Pro 7 розкриті напередодні презентації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дизайн і характеристики Meizu Pro 7 розкриті напередодні презентації

Фондовий ринок
2110
Раніше на цьому тижні Meizu офіційно оголосила дату презентації нового флагманського смартфона Pro 7. Разом із запрошенням на захід журналісти отримали коробку з макетом девайсу, що підтверджує деякі чутки про пристрій. Судячи з наявних даних, Meizu Pro 7 стане першим флагманом виробника з подвійною камерою, а разом з цим він отримає одну цікаву особливість – другий дисплей на задній стороні. При цьому до останнього в мережі не було єдиної думки про те, як буде виглядати гаджет. Тепер з’явилися достовірні дані про новинку.
Meizu Pro 7 пройшов сертифікацію в китайському телекомунікаційному агентстві TENAA. Останнє опублікувало зображення і деякі характеристики смартфона. Новинка виглядатиме саме так, як і очікувалося: суцільнометалевий корпус, подвійна основна камера і додатковий дисплей на задній панелі.
Також тепер достеменно відомо, що в Meizu Pro 7 будуть встановлені 5,2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, десятиядерний процесор MediaTek Helio X30, виконаний по 10-нм техпроцесу, і подвійна основна камера з 12-мегапіксельними сенсорами Sony IMX386. Такий же модуль встановлений в Meizu MX6, Meizu Pro 6 Plus, Xiaomi Mi6 і Xiaomi Mi Max 2.
Головною загадкою залишається призначення другого екрана. Одні джерела вказують на те, що він буде повністю дублювати основний, тоді як інші стверджують, що дисплей зможе відображати час, повідомлення та іншу корисну інформацію.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас