Для онлайн-освіти в Індії потрібна буде біометрична ідентифікація — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для онлайн-освіти в Індії потрібна буде біометрична ідентифікація

Технології&Авто
192
Державна система біометричної ідентифікації Aadhaar може стати обов’язковою в Індії для проходження онлайн-курсів. Крім того, тільки університети з досвідом роботи більше п’яти років зможуть пропонувати такі курси, і вони повинні будуть дублювати їх в оффлайн-форматі, пише Gadgets Now.
У процес індійської онлайн-освіти буде інтегрована система Aadhaar для аутентифікації учнів. Це робиться для запобігання випадків шахрайства, наприклад, коли вузи завищують кількість тих, хто навчається дистанційно, щоб вибити додаткове держфінансування. Також біометрія дозволить знизити кількість фальшивих сертифікатів про проходження тих чи інших курсів.
Тільки виші з досвідом роботи більше п’яти років і акредитовані в Національній раді з оцінки й акредитації з мінімальним балом 3,25 за 4-бальною шкалою зможуть пропонувати онлайн-курси. Навчальні заклади повинні будуть проходити аудит кожні два роки. Більш того, тільки предмети, які вивчаються у вузі оффлайн, будуть доступні у вигляді онлайн-курсів.
Aadhaar — індійська система ідентифікації, яка присвоює громадянам унікальний персональний номер. Пол Ромер, головний економіст Світового банку, цієї весни назвав її прикладом для наслідування всьому світу. При цьому експерти відзначають, що біометричні ID в Індії поступово стають інструментом тотального стеження.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас