Українці тепер можуть здійснювати грошові перекази через Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці тепер можуть здійснювати грошові перекази через Facebook

Фінтех і Картки
1577
Компанія LeoGaming в партнерстві з Mastercard запустили LeoBot – платіжного бота в соціальній мережі Facebook з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass. Він дозволяє здійснювати грошові перекази між картковими рахунками українських банків з мобільного пристрою в один клік. Проект реалізований за технічної підтримки TAS Link і платформи UniBot.
Скористатися ботом LeoBot можуть всі користувачі програми Messenger. Додаткова реєстрація не потрібна, всі функції платіжного бота доступні для нових клієнтів.
Навігація між функціями бота відбувається за допомогою команд, які можна вибрати в переліку або ж прописати вручну. Завдяки інтеграції з Masterpass здійснити грошовий переказ з використанням робота можна навіть не тримаючи платіжну картку в руках. Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківської картки або авторизувати раніше створений гаманець Masterpass, в якому можна зберігати дані карток різних платіжних систем. Під час подальшого використання LeoBot можна буде швидко вибрати шаблон платежу на основі попередніх транзакцій і здійснити грошовий переказ в один клік. Гарантом безпеки переказів з Masterpass є Mastercard.
Piccy.info - Free Image Hosting
Після здійснення переказу бот надсилає звіт, який зберігається в історії платежів, доступній через окрему команду LeoBot. Умови здійснення переказів такі: розмір комісії – 0,8% від суми переказу + 2,5 грн; сума переказу – від 1 грн до 14999 грн.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас