Курс Bitcoin додає 5,26% - огляд ринку криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс Bitcoin додає 5,26% - огляд ринку криптовалют

Фінтех і Картки
1389
У середу торги на основних майданчиках криптовалют проходять у зеленій зоні. Впевнене зростання, яке стартувало у вихідні, отримує продовження в першій половині торгів середи. Підставою цьому служить низка факторів як технічного, так і фундаментального характеру.
Про це повідомляє аналітичний департамент Альпарі.
Так, біткойн на біржі GDAX від початку дня торгується на позначці 2368,4$, додаючи 5,26%, ефіріум на тому ж майданчику демонструє значне зростання в 23%, торгуючись на позначці 233,33$. Водночас Даш на майданчику Poloniex зростає на 5.78%, торгуючись на позначці 170,09$, а лайткойн, навпаки, незначно знижується на 0,09%, торгуючись на позначці 42.75$ на біржі GDAX.
Зазначимо, по завершенні минулого тижня і у вихідні котирування основних криптовалют з найбільшою капіталізацією опинилися під тиском, що було спровоковано як побоюваннями інвесторів у можливості роздування «фінансової бульбашки» на ринку, так і чисто технічними факторами, до числа яких варто віднести фіксацію прибутку після досягнення кількох важливих психологічних рівнів.
Однак уже на початку поточного тижня ціни активно пішли вгору. На думку аналітиків, цьому сприяють чисто технічні покупки учасників ринку після значного обвалу, а також позитивний новинний фон. Так, на ціну біткойна продовжує діяти та обставина, що близько 43% хеш-потужностей мережі біткойна, а саме AntPool, BitClub, Bixin, BTC.com і BitFury, вже дали свою згоду на підтримку протоколу Segwit2x.
Резюмуючи, варто зазначити, що торги на поточному тижні будуть проходити з підвищеним попитом на основні криптовалюти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас