Курс Bitcoin скаче: експерт назвав причини і дав прогнози — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс Bitcoin скаче: експерт назвав причини і дав прогнози

Фінтех і Картки
6575
Після просідання на 25% до 1 800 доларів в кінці минулого тижня, в останні дні Bitcoin активно відновлює позиції. Курс криптовалюти повернувся до 2 250 доларів, від локальних мінімумів зростання становить понад 20%.
“Підвищена волатильність біткоїна в останні тижні пов’язана з ситуацією навколо його масштабованості і впровадження нового програмного забезпечення. 1 серпня повинна вступити в силу нова версія біткоїна. Якщо до цього часу розробники не прийдуть до консенсусу, він може розділиться на дві криптовалюти (як це сталося з ефіром). Це загрожує локальними зупинками торгів біткоїном на електронних майданчиках, що нервує інвесторів”, – пояснює старший аналітик “Альпарі” Роман Ткачук.
У минулі вихідні біткоїн-спільнота наблизилася до консенсусу щодо запровадження технології SegWit2x. Підтримку цій ініціативі висловили і інвестори, і найбільші “майнери” Antpool, BTCC і Bixin.
“Офіційний реліз SegWit2x вийшов на вихідних, і відразу став активно використовуватися. За останню добу він був використаний в обробці 55% нових блокчейн-блоків. Якщо цифра зросте до 80% – це можна буде вважати офіційним визнанням. У цьому випадку відновлення курсу біткоїна продовжиться”, – вважає експерт.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас