Під час чергового ICO хакери вкрали ефірів на $7,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час чергового ICO хакери вкрали ефірів на $7,5 млн

Фінтех і Картки
761
Під час ICO ізраїльського блокчейн-стартапу CoinDash невідомі хакери підмінили адресу гаманця для збирання інвестицій на сайті компанії. В результаті $7,5 млн дісталися зловмисникам, пише Coindesk.
На даний момент сайт проекту недоступний. Але перед цим керівництво CoinDash заявило, що і ті, хто відправляв ефіри (одну з криптовалют) на правильну адресу, і ті, хто перераховував їх на гаманець шахраїв, отримають свої токени. В стартапі також зазначили, що токени будуть переведені тільки тим людям, хто постраждав безпосередньо під час злому. Люди, які відправили ефіри шахраям вже після закриття ICO на сайті CoinDash.io, не отримають нічого. За планами, первинне розміщення монет повинно було тривати 28 днів, протягом яких компанія могла б отримати до $28 млн.
За версією CoinDash, невідомі хакери зламали сайт проекту під час ICO і підмінили адресу гаманця, на який інвестори переказували ефіри. В той момент, коли підміна була виявлена, до хакерів «утекло» вже $7,53 млн. Але це версія керівництва стартапу. Насправді не можна виключати ймовірності, що адресу було підмінено навмисно самими стартаперами. Всі криптогаманці анонімні, тому немає можливості встановити, хто саме став одержувачем суми.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас