Виявлено склад з підробленим віскі на суму майже 5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виявлено склад з підробленим віскі на суму майже 5 млн грн

Кримінал
969
У Солом’янському районі Києва правоохоронці та податківці виявили підпільні склади, де здійснювалося зберігання і продаж контрафактної алкогольної продукції елітних марок.
Як повідомляє в понеділок прокуратура м. Києва на сторінці в соцмережі Фейсбук, в ході проведення обшуків складських приміщень, а також транспортних засобів, було вилучено майже 4 тонни фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, які були розфасовані у скляні пляшки та пакування відомих іноземних брендів, без акцизних марок встановленого зразка.
У повідомленні прокуратури не вказуються назви брендів, проте на фотографіях, опублікованих на Фейсбук, видно коробки з назвами віскі Chivas і Grant’s.
“Загальна вартість вилученого склала майже 5 млн грн. Зазначена продукція реалізовувалась через мережу Інтернет за допомогою поштових сервісів”, – сказано в повідомленні.
В даний час щодо вилученої продукції призначена судово-хімічна експертиза.
За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас