В Австрії понад 1800 поштових відділень почали продавати криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австрії понад 1800 поштових відділень почали продавати криптовалюти

Фінтех і Картки
992
Поштовий провайдер Austrian Post додав можливість купувати криптовалюти біткоїн, Ethereum, Dash і Litecoin в більш ніж 1 800 відділеннях, розташованих по всій країні. Про це пише Bitcoin.com.
Як повідомляє видання, опція стала доступною завдяки партнерству найбільшого австрійського поштового провайдера з платформою BitPanda (в минулому Coinimal). За словами представників BitPanda, в даний час клієнтська база сервісу становить понад 300 000 користувачів.
На думку представників BitPanda, співпраця з Austrian Post дасть можливість компанії ще більше наростити клієнтську базу і збільшити обсяг транзакцій, здійснюваних через дану платформу.
Клієнти поштових відділень Austrian Post зможуть купити паперові ваучери Bitpanda номіналом 50, 100 і 500 євро. Далі, за допомогою коду ваучера користувачі зможуть на сайті Bitpanda придбати будь-яку з чотирьох доступних криптовалют.
“Цифрові активи будуть грати ключову роль в нашому житті, і вони не суперечать класичним валютам”, — зазначили представники BitPanda.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас