В Одесі відбувся Alfa Business Hub — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі відбувся Alfa Business Hub

Особисті фінанси
26
Минулого тижня в Одесі відбулася зустріч у рамках проекту Alfa Business Hub – всеукраїнського комунікаційного майданчика, де збираються представники малого та середнього бізнесу – клієнти банку та провідні експерти у різних сферах. Це вже третя така зустріч хабу цього року – до цього подібні заходи вже відбулися у Харкові та Мелітополі.
Під час зустрічі понад 200 власників та представників місцевого бізнесу мали змогу отримати нові знання та кваліфіковані поради від провідних експертів України щодо ефективного використання фінансів для розвитку бізнесу, системного підходу до формування команди професіоналів, ефективних інструментів продажів в Інтернеті.
«Сьогодні саме підприємці малого та середнього бізнесу, які можуть створити продукт на ринку і робочі місця, – єдині, хто може розкрутити маховик нашої економіки і підняти країну. Створюючи комунікаційний майданчик, ми поставили завдання бути ближче до підприємців, розуміти потреби бізнесу і стати корисними цим компаніям. Тому ми запрошуємо експертів-практиків, які є кращими у своїй сфері. Вони мають свій бізнес і дають інструменти, які вже самі апробовані в українських реаліях, і можуть допомогти іншим ефективніше управляти бізнесом в поточній ситуації», – зауважила Тетяна Волошина, віце-президент, директор з розвитку малого та середнього бізнесу в Альфа-Банку Україна.
Окрім практичних навичок, учасники Alfa Business Hub в Одесі отримали нагоду також завести нові знайомства з підприємцями регіону та знайти нові можливості для співпраці та розвитку бізнесу. Проводити зустрічі підприємців та експертів – вже хороша традиція, яку Альфа-Банк Україна розпочав ще минулого року. У цьому році в банку планують провести 11 таких зустрічей у різних регіонах України.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас