Wizz Air пропонує знижки для пасажирів скасованих рейсів Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air пропонує знижки для пасажирів скасованих рейсів Ryanair

Фондовий ринок
1149
Авіаперевізник Wizz Air надає знижки для пасажирів, на яких вплинуло скасування всіх рейсів лоукостером Ryanair з України.
Про це йдеться на офіційній сторінці Wizz Air в Facebook.
Вартість квитків починається від 15 євро.
Так, пасажири, які мають квитки на скасовані рейси Ryanair між Києвом і Лондоном або Ейндховеном, а також – Львовом та Берліном або Вроцлавом, можуть забронювати рейси Wizz Air через сайт або кол-центр авіакомпанії.
Під час подорожі їм потрібно буде мати з собою оригінальне бронювання.
Зазначені тарифи діють на політ в однин кінець з урахуванням податків і обов’язкових зборів для подорожей до 30 листопада 2017 року, з урахуванням наявності місць.
Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювання має бути здійснено до 17 липня.
“Wizz Air запускає тарифи від 15 євро до 35 євро, щоб мінімізувати незручності для пасажирів Ryanair, на яких вплинуло скасування рейсів цієї авіакомпанії. Wizz радить бронювати місця якомога швидше, оскільки пропозиція щодо спеціальних цін буде доступна згідно з наявністю вільних місць”, – зазначається в повідомленні.

Довідка Finance.UA:

  • 10 липня компанія Ryanair оголосила про скасування свого запланованого входження в Україну після того, аеропорт “Бориспіль” порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім гендиректором Рябікіним.
  • Компанія в повідомленні запропонувала всім клієнтам, які вже купили квитки на оголошені рейси з/в Україну зв’язатися з нею поштою для повернення сплачених коштів.
  • Серед вимог, які висунула Ryanair: безкоштовна аеронавігація, безкоштовні площі для реклами, безкоштовна оренда площ в терміналі, безкоштовна земля для будівництва готелю, єдина ставка аеропортового збору на пасажира на 4 роки в розмірі 7,5 доларів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас