У ДФС назвали головних платників податків країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС назвали головних платників податків країни

Казна та Політика
2177
Топова десятка платників податків країни за останні три роки не змінилася, незважаючи на кризу в економіці і АТО, запевнив начальник Офісу великих платників податків ДФС Євген Бамбизов.
За словами чиновника, основними платниками залишаються підприємства державного сектору – національні акціонерні компанії.
“У топовій десятці як і раніше залишаються “Нафтогаз України”, “Укргазвидобування”, “Енергоринок”, “Укртрансгаз”, – розповів Бамбизов. – Також в лідерах – підприємства-виробники тютюнових виробів, оскільки левову частку акцизу і ПДВ сплачують саме вони. На жаль, багато хто з табачників сьогодні є збитковими, і для нас це велика проблема”.
Також начальник Офісу великих платників податків ДФСУ висловив надію, що найближчим часом Україна побачить на лідерських позиціях високотехнологічні галузі промисловості, хоча, на жаль, цей сектор поки залишається одним з відстаючих.
“Думаю, що в найближчому майбутньому це зміниться, – сказав Бамбизов. – “Південмаш”, “Антонов”, Харківський танкобудівний ще себе покажуть. І ще сотні підприємств”.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас