Винайдено валізу, яку неможливо втратити (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Винайдено валізу, яку неможливо втратити (відео)

Технології&Авто
2284
“Підключеним” багажем зараз займається чимало компаній, але Bluesmart виділяється серед всіх — як у першопрохідника у створенні «розумного» багажу у нього є досвід, якого не вистачає конкурентам.
Стартап запустив краудфандинг-кампанію другої серії своїх валіз, які чимось схожі на попередній варіант, але з додаванням дуже практичних нових особливостей.
У 22-дюймову валізу для ручної поклажі та 29-дюймову валізу для багажу вже вбудовані 3G і GPS. Це дозволить відстежувати багаж в будь-якій точці світу (зі стільниковим прийомом, принаймні) безкоштовно. Якщо ваш багаж відправляється в Бутан замість Бостона, ви про це дізнаєтеся.
Обидві валізи мають автоматичне блокування — вони закриються, якщо власник вийде з зазначеного діапазону, і вбудовану акумуляторну батарею, від якої можна зарядити свої гаджети.
Bluesmart вже набрав необхідну суму в $50 тисяч (зараз цифра вже наближається до мільйона), але ще не пізно отримати знижку. Валізу для ручної поклажі можна взяти за передоплатою за $295 (звичайна ціна – $595), а велику валізу — за $325 (звичайна ціна – $695).
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас