ПриватБанку підтвердили рейтинг uaАA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанку підтвердили рейтинг uaАA

Фондовий ринок
1152
Рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» повідомив про оновлення ПАТ КБ «ПриватБанк» довгострокового кредитного рейтингу на рівні uaАА.
Про це повідомляє прес-служба банку.
«За даними рейтингової агенції «Стандарт-Рейтинг», ПриватБанк характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими банками», – йдеться в повідомленні.
Рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» повідомив про оновлення ПАТ КБ «ПриватБанк» довгострокового кредитного рейтингу на рівні uaАА. Банк з рейтингом uaAA характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими банками. Короткостроковий кредитний рейтинг ПАТ КБ «ПриватБанк» за національною шкалою агентства підтверджено на рівні uaK1. Рейтинг депозитів ПАТ КБ «ПриватБанк» підтверджено на найвищому рівні – ua.1.
Як зазначається в повідомленні «Стандарт-Рейтинг», рішення про оновлення рейтингів ПАТ КБ «ПриватБанк» ухвалено відповідно до результатів аналізу підсумків роботи банку за 2016 рік, які підтверджено незалежним аудитором банку, та попередніх результатів роботи банку за перший квартал 2017 року, що опубліковані НБУ, а також даних статистичної звітності за січень-квітень 2017 року.
Нагадаємо, рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» позиціонує себе як куратора рейтингового і дослідницького бізнесу компанії “StandardRating” в “російськомовних країнах колишнього СРСР”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас