MIT оприлюднив рейтинг найрозумніших компаній світу (список) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MIT оприлюднив рейтинг найрозумніших компаній світу (список)

Технології&Авто
1200
У сучасній світовій економіці панує кілька домінуючих фірм: від відомих гігантів Amazon, Facebook, Google, Apple і Walmart до швидкозростаючих новачків, таких як Airbnb, Tesla і Uber. Все це великі компанії або монополії, що часто зустрічаються в рейтингах.
Але рейтинг найрозумніших компаній цього року 50 Smartest Companies, який становить MIT Technology, включає в себе не тільки цих гігантів, а й інше покоління фірм, яких деякі фахівці називають суперзірками. Вони з’являються в різних галузях економіки і захоплюють, принаймні, частину ринку, вміло прогнозуючи і використовуючи цифрові технології.
Рейтинг – це своєрідний прогноз про те, які фірми стануть домінуючими компаніями майбутнього. Звичайно, Amazon і Facebook в ньому є, але, крім цього, є і багато новачків. І хоча сьогодні про них мало хто знає, в найближчі роки вони можуть “вистрілити” на ринку, оскільки працюють з технологіями майбутнього, такими як штучний інтелект.
Звісно, використання і розвиток інновацій не гарантує того, що вони стануть суперзірками. Але це дає їм можливість створювати нові ринки і домінувати на них в умовах зростаючої конкуренції.
ТОП-50 найрозумніших компаній світу
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас