70% субсидіантів вже отримали субсидію на новий період - Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

70% субсидіантів вже отримали субсидію на новий період - Кабмін

Особисті фінанси
486
Станом на 5 липня 70% населення, якому призначена субсидія для оплати комунальних послуг, отримало допомогу на новий період.
Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
Разом з цим Кабмін зазначає, що через відсутність у місцевих органів самоврядування реєстрів про склад зареєстрованих членів сім’ї процес перепризначення субсидій в деяких областях затягується.
“На сьогодні 70% субсидіантів допомогу на новий період вже призначено, в тому числі розрахований розмір субсидії на літній період”, – повідомляє Кабмін.
“Кіровоградська, Полтавська і Миколаївська області опрацювали майже 90% субсидійних справ. Чернівецькій, Київській та Одеській областям та їх обласним центрам слід прискорити процес перепризначення субсидій і повідомити населенню про їх розмір допомоги”, – вказує Кабмін.
Кабмін обіцяє, що “субсидія обов’язково буде надана і нарахована заднім числом за травень і червень”.
“Якщо субсидіанту невідомо про нарахування субсидії і в платіжці відповідна інформація не відображена, рекомендується платити обов’язковий платіж – такий же, як у квітні-травні цього року”, – повідомляє Кабмін.
“У той же час, сім’ям, у яких є накопичена за минулі роки заборгованість по оплаті житлово-комунальних послуг, слід погасити її або оформити договір реструктуризації боргу. Від цього також залежить процес перепризначення субсидій на новий період”, – вказує Кабмін.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас