В Італії заарештували більш ніж 80 мафіозі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії заарештували більш ніж 80 мафіозі

Світ
741
Італійська поліція проводить спеціалізовану операцію по боротьбі з мафією на півдні країни, в результаті якої затримано 116 членів мафіозних структур.
Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на La Republica.
«Члени 24 мафіозних кланів, у тому числі «Ндрангети» та «Коза Ностри», опинилися під арештом. Метою спецоперації є затримання 116 представників кримінальних угруповань. В операції беруть участь понад 1 тис. поліцейських, на пошук укриттів мафії кинуто спеціальні сили», – йдеться в повідомленні.
Згідно з інформацією видання, в провінції Апулія було затримано 27 осіб. Серед них виявилися мери двох міст – мер Аветрани (провінція Апулія) Антоніо Міна і мер Еркьє Джузеппе Маргеріті (провінція Салерно). Крім того, ще 54 особи, яких підозрюють у зв’язках з угрупованням одного з ватажків «Коза Ностри» Бенедетто Сантапаоли, затримано в провінції Катанія.
Ордери на затримання, видані італійськими судами, стосуються таких злочинів, як вимагання, хабарництво, злодійство, відмивання грошей, напади на людей, незаконне зберігання вогнепальної зброї та наркоторгівля.
За матеріалами:
Слово і Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас