Forward Bank і «Покупон» представляють пакетну пропозицію депозит + преміум картка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank і «Покупон» представляють пакетну пропозицію депозит + преміум картка

Особисті фінанси
91
Forward Bank і сервіс колективних знижок «Покупон» пропонують унікальну можливість придбати пакет послуг, що складається з депозиту «Вигідний» з підвищеною відсотковою ставкою і платіжної картки преміум-класу з індивідуальним дизайном «Авторська карта GOLD MAX».
Депозит «Вигідний» з відсоткової ставкою до 18,50 % річних, зі щомісячною виплатою процентів, а також можливістю поповнення. «Авторська карта GOLD MAX» з можливістю отримаюти 10 % CashBack, підвищеним відсотком на залишок власних коштів — 12 % річних та додатковими можливостями: безконтактна оплата за технологією МasterCard PayPass; послуга «Консьєрж-сервіс»; страхові програми; Інтернет-банк та SMS-сервіс, які дозволяють управляти рахунком в режимі 24/7.
Ознайомитися з докладною інформацією про продукти можна на сайті Банку, а також в Контакт-центрі: 583 — з мобільного, 0,00 грн/хв. розмови, 2 грн — плата за з’єднання (з урахуванням ПДВ, додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5 % від вартості послуги без урахування ПДВ) або 0 800 300 880 (безкоштовно в межах України).
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас