Наскільки ефективне вивчення англійської мови за кордоном? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наскільки ефективне вивчення англійської мови за кордоном?

Особисті фінанси
663
Багато хто задається питанням, чи потрібно долати тисячу кілометрів лише для того, щоб здобути освіту міжнародного рівня. Чи відрізняється рівень навчання в іноземних організаціях від того, що пропонують в школах та університетах нашої країни. Сьогодні, читач дізнається всю правду про ефективність вивчення англійської мови за кордоном.
Чому вивчення англійської за кордоном найбільш ефективне?
Кожен з нас вивчав англійську в школі. У гуманітарних класах, до уроків іноземної мови вчителі ставилися с особливою увагою та пріоритетністю. Однак, більша частина українських випускників має початковий рівень володіння англійською мовою. Виникає питання, чому? Є ряд значних відмінностей між освітнім процесом у навчальних закладах нашої країни та програмою навчання в організаціях провідних закордонних країн, але основною все-таки залишається:
  • відсутність практики
У навчальних закладах країн СНД приділяють багато уваги теоретичним знанням. На уроках, викладачі годинами розбирають граматичні правила, лексику, задають дітям велику кількість письмових домашніх завдань, що в кінцевому результаті не приносить істотного результату: правила учні знають, з легкістю перекладають складні іноземні тексти, але абсолютно не вміють висловлювати свої думки англійською мовою. В закордонних навчальних закладах все навпаки: 85% уроку учні спілкуються між собою, практикуючи розмовні навички. Це гарантує постійну практику англійської, збагачення знань студента та відсутність мовного бар’єра.
Коли вивчення англійської мови найбільш ефективно за кордоном?
Автори сайту blog.pfi.com.ua зробили невелику пам’ятку для бажаючих покращити свій рівень англійської. Вирушаючи вивчати англійську за кордон, потрібно враховувати деякі моменти для отримання найбільш ефективного результату по завершенню навчання:
1. Елементарне знання англійської
Навчання в закордонних навчальних закладах передбачає уроки, лекції та семінари повністю англійською мовою. Тому, кожному охочому вчитися за кордоном, необхідно мати хоча б елементарні володіння англійською.
2. Програма тривалістю не менше ніж два місяці
Залежно від мети поїздки та початкових навичок студента, потрібно підібрати відповідну програму з огляду на її тривалість. Чим довше буде тривати навчання, тим більше нового учень пізнає.
3. Обмежити своє коло спілкування від російсько-мовного населення
Головною перевагою вивчення англійської за кордоном, є повне занурення в мовне середовище. Тому, спілкування з російсько-мовними людьми негативно вплине на ефективність навчання.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас