"Бориспіль" відновив роботу після хакерської атаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" відновив роботу після хакерської атаки

Фондовий ринок
257
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” повністю відновив роботу після масштабної хакерської атаки на Україну. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
“На роботу систем, пов’язаних з обслуговуванням пасажирів і роботою рейсів, кібератака ніяк не вплинула. Всі системи, що відповідають за операційну діяльність аеропорту, працюють у штатному режимі. Інформування пасажирів здійснюється через центральне табло. Роботу онлайн-табло на офіційному сайті аеропорту повністю відновлено”, – повідомляє прес-служба.
На даний момент фахівці підприємства спільно з представниками відповідних державних установ проводять вивчення наслідків атаки і заходи щодо їх попередження в майбутньому. На поточному етапі технічні деталі інциденту не розголошуються. Підприємство працює за спеціальним планом, який був підготовлений шість місяців тому для подібних ситуацій після виявлення схожого вірусу. Після чого було розроблено і вжито відповідних заходів, які передбачають порядок роботи підприємства в разі надзвичайних ситуацій.

Довідка Finance.UA:

  • 27 червня Національний банк України попередив банки та інших учасників фінансового сектора про здійснювану зовнішню хакерську атаку невідомим вірусом.
  • Хакери атакували інформаційну систему аеропорту “Бориспіль”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас