Суперкомп'ютер IBM назвав Ілона Маска найобережнішим керівником в Кремнієвій долині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суперкомп'ютер IBM назвав Ілона Маска найобережнішим керівником в Кремнієвій долині

Технології&Авто
1663
Суперкомп’ютер IBM знайшов «найобережнішого» керівника з Кремнієвої долини, повідомляє СNBC з посиланням на дослідження порталу Paysa, який збирає інформацію про зарплати і вакансії. Ним виявився голова SpaceX і Tesla Ілон Маск, який 28 червня відзначає своє 46-річчя. «Найнеобережнішим» лідером дослідники визнали творця соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга.
Перше, що спадає нам на думку, коли ми думаємо про якості, властиві успішному управлінцю, явно не «обережність», відзначає видання. Тим не менш, це одна з головних якостей, необхідних лідерам ринку технологій, свідчать дані дослідження. У Paysa скористалися допомогою суперкомп’ютера IBM Watson, щоб вибрати 11 найобережніших технологічних лідерів в Силіконовій долині і в США в цілому, розподіливши їх за шкалою від 0 (найменш обережний) до 1,0 (найбільш обережний).
Таким чином, Маск отримав коефіцієнт 0,96 і виявився на першому місці. Близький результат заробив генеральний директор Cisco Чак Роббінс (0,95). Голова Microsoft Сатья Наделла і Ларрі Еллісон з Oracle опинилися на третьому і четвертому місцях відповідно з однаковою оцінкою в 0,91.
На п’ятому місці розмістився засновник Microsoft Білл Гейтс (0,90), восьме, дев’яте, десяте та одинадцяте місця посіли голова Apple Тім Кук (0,85), засновник інтернет-ритейлера Amazon і космічної компанії Blue Origin Джефф Безос (0,75), співзасновник компанії Alphabet (власника Google) Ларрі Пейдж (0,73) і розробник соціальної мережі Facebook Цукерберг (0,73) відповідно.
За матеріалами:
Forbes
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас