На продаж виставлено об'єкти Billa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На продаж виставлено об'єкти Billa

Фондовий ринок
2184
Український підрозділ австрійської REWE Group — Billa Україна — активно шукає покупців на дев’ять своїх магазинів в шести містах країни. Про це пише RAU, посилаючись на свої джерела.
На продаж виставлено об’єкти Billa в Дніпрі, Кременчуці, Нікополі, Краматорську, Одесі і Херсоні. Всього Billa готова розлучитися з 28 000 кв. м.
Найімовірніше, Billa вирішила зосередитися на розвитку в столиці та містах-сателітах. Підтвердженням цього є нещодавня офіційно підтверджена продаж рітейлером свого магазину в Запоріжжі — об’єкт площею понад 4 000 кв. м фігурує в списку виставлених на продаж площ.
Нагадаємо, що минулого року Billa пішла з Харкова.

Довідка Finance.UA

  • ПІІ “Білла-Україна” створено 1998 року австрійською компанією Billa — дочірнім підприємством німецького концерну REWE Group, який був заснований 1927 року в Кельні.
  • Мережа супермаркетів Billa на 16 грудня 2014 року об’єднувала 36 супермаркетів у Києві, Борисполі (Київська обл.), Харкові, Одесі, Запоріжжі, Сумах, Житомирі, Херсоні, Дніпрі, Кам’янському (Дніпродзержинську) та Нікополі (Дніпропетровська обл.), а також Кременчуці (Полтавська обл.), Краматорську та Маріуполі (Донецька обл.).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас