Amazon запатентувала паркувальну вежу для дронів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запатентувала паркувальну вежу для дронів (фото)

Технології&Авто
1330
Amazon планує встановити у містах вежі-паркування для дронів, це дозволить заощадити міські площі. Компанія вже отримала патент на концепцію такого багаторівневого центру.
Amazon отримала патент на «багаторівневий центр для безпілотних літальних апаратів». За задумом компанії, в центрах міст будуть встановлені величезні вежі-парковки для дронів, пише Engadget.
Ідея Amazon націлена на вирішення досить актуальних проблем з логістикою в містах майбутнього. Парковки вимагають великих ділянок землі, а вертикальні майданчики можуть допомогти заощадити площу. На таких парковках дрони будуть заряджатися і вилітати для доставки посилок.

Amazon вже давно експериментує з сервісами на основі використання дронів. У грудні минулого року компанія вперше доставила замовлення за допомогою дрона — клієнтом нового сервісу в рамках програми Amazon PrimeAir став житель Кембриджу у Великобританії, який проживає неподалік від складів інтернет-магазину. Безпілотник приніс йому посилку через 13 хвилин після розміщення замовлення.
Крім того, Amazon подала патентну заявку на створення схожих на дирижаблі повітряних центрів доставки посилок. На борту літаючих складів будуть знаходитися не тільки посилки і дрони-кур’єри, але і персонал.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас