Під Одесою вбили бізнесмена-турка заради $60 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Одесою вбили бізнесмена-турка заради $60 тис.

Кримінал
1475
Національна поліція затримала трьох громадян однієї з країн колишнього СРСР, які підозрюються у вбивстві бізнесмена-турка під Одесою.
Як повідомляється на сайті поліції, один з них працював на підприємця і знав, що у того багато грошей. Домовившись з двома подільниками, він прийшов додому до бізнесмена о пів на другу ночі.
Потрапивши в квартиру, злочинці почали бити підприємця, після чого зв’язали і почали катувати. У будинку вони знайшли тільки 300 доларів і iPhone. Після цього вони вивезли бізнесмена в багажнику за місто, щоб залякати ще більше, і продовжили катувати і бити там.
Паралельно компаньйонові турка почали слати повідомлення з вимогою виплатити 60 тисяч доларів. Чоловік звернувся в поліцію.
В результаті проведених оперативних заходів, підозрювані були затримані: двоє в Одесі, третій – в Києві. Вони зізналися, що вбили бізнесмена і закопали тіло в лісосмузі в Овідіопольському районі.
Їм пред’явлено підозру за чотирма статтями: розбій (ч.4 ст.187), викрадення людини (ч.3 ст.146), вимагання (ч.4 ст.189), вбивство (п.п.3, 12 ч.2 ст.115).
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас