Фонд гарантування продає кредити Брокбізнесбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування продає кредити Брокбізнесбанку

Кредит&Депозит
262
Фонд гарантування вкладів фізосіб продає права вимоги за кредитами Брокбізнесбанку, в забезпечення за якими передані сучасні ферми та молочно-товарні комплекси в Хмельницькій області.
“Одним лотом на торги виставлені права вимоги за трьома кредитами. Позичальники (одна юридична і дві фізичні особи) є пов’язаними особами та входять до складу відомої в країні аграрної корпорації”, – йдеться в повідомленні.
Фонд зазначає, що підприємства групи працюють, зокрема, в сферах рослинництва, садівництва і тваринництва, використовують інноваційні технології та впроваджують програму органічного землеробства. Підприємства корпорації представлені в трьох областях – Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській.
На початок травня 2017 року загальна заборгованість за договорами склала 175,87 млн грн. При цьому в заставі банку – сучасні ферми та молочно-товарні комплекси в Хмельницькій області: три виробничі комплекси сільськогосподарського призначення, підприємство виробництва молока безприв’язного утримання корів і молочно-товарний комплекс.
Також в заставі банку – будівлі і споруди тваринницького комплексу в Чернівецькій області та племінне поголів’я великої рогатої худоби тощо.
Крім того, за кредитами фізосіб наявна фінансова порука компанії, що входить до складу того ж агрохолдингу і спеціалізується на вирощуванні високоякісного елітного насіння. На балансі компанії-поручителя, зокрема, перебувають елеватори і сучасний насіннєвий завод.
Фонд повідомляє, що початкова ціна реалізації лота – 39 501 197,35 грн.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас