Дослідники назвали 5 найбільших IT-компаній за рівнем доходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дослідники назвали 5 найбільших IT-компаній за рівнем доходу

Фондовий ринок
1835
Дослідницька компанія в сфері технологій Gartner склала рейтинг компаній, що продають свої товари по всьому світу, на основі їхніх доходів.
У список увійшли 100 компаній, включаючи такі IT-гіганти, як Apple і Amazon, а також менш відомі IT-компанії, які продають комп’ютерні комплектуючі та програмне забезпечення для бізнес-сегменту.
Аналітики Gartner відзначають, що глави компаній можуть використовувати цей рейтинг, для того щоб оцінити, як і на що компанії витрачають свої IT-бюджети.
  • Dell Technologies Vendor Group ($ 59,5 млрд) – американська корпорація, одна з найбільших компаній в галузі виробництва комп’ютерів.
  • Lenovo ($ 42,6 млрд) – американо-китайська комп’ютерна компанія. Зареєстрована в Сінгапурі.
  • NTT Vendor Group ($ 41,3 млрд). Компания NTT – це один з найбільших світових постачальників телекомунікаційних послуг, клієнтська база якого тільки в Японії перевищує 50 млн користувачів.
  • Sony Corporation ($ 41,7 млрд) – японська транснаціональна корпорація зі штаб-квартирою в Токіо.
  • Amazon.com, Inc. ($ 41,9 млрд) – американська компанія, найбільша в світі по обороту серед тих, що продають товари і послуги через інтернет, і один з перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас