АМКУ дав добро "Ашану" на купівлю мережі "Караван" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дав добро "Ашану" на купівлю мережі "Караван"

Фондовий ринок
1270
“Ашан Україна” придбав дев’ять гіпермаркетів мережі “Караван”. Про це повідомила прес-служба компанії “Ашан Україна”.
Реалізація викупу за угодою зумовлена отриманням дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію.
“Підписання угоди між “Ашан Ритейл Україна” і мережею гіпермаркетів “Караван” з викупу активів є результатом успішних переговорів. Дана угода є взаємовигідною для обох сторін”, – сказав Олексій Ястремський, директор мережі “Караван”.
“Це вагома інвестиція в Україну, що підтверджує довіру і готовність “Ашан Ритейл Україна” продовжувати відновлення економіки країни після складних років, а також бажання надавати нашим клієнтам і співробітникам всі переваги великого міжнародного дистриб’ютора”, – підкреслив Жерар Галле, генеральний директор “Ашан Ритейл Україна”.
Після завершення угоди, “Ашан” зміцнить своє позиціонування в Україні і приступить до розвитку нових форматів магазину. Зараз компанія налічує 11 гіпермаркетів в 5 містах – Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя та Кривий Ріг, а також електронну комерцію в Києві і регіоні.
Мережа “Караван” оперує 9 гіпермаркетами в Україні та працевлаштовує 3300 співробітників. Завдяки викупу мережі “Ашан Ритейл Україна” посилить свою присутність в Києві, а також буде присутній в чотирьох нових містах – Харків, Дніпро, Житомир та Чернівці.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас